You are not logged in.

#1 2016-09-24 15:35

ghostdawg
Member
From: USA
Registered: 2016-09-19
Posts: 69

Panel/Taskbar Open Windows

I'm not sure if I screwed something up, but I was fooling around with the panel and got the icons screwed up on the left side and got it back to normal.

Not sure if it is normal behavior with TDE but when I have open windows, they are not showing in the bottom panel. How do I get them to show in it? I'm not a big fan with KDE and always seem lost using it.


Dell Optiplex 760 - Quad Core | 4gb | 250gb | Mageia 5, Salix 14.2, Q4OS
Lenovo Thinkpad T420 | 4gb | 120gb | Mageia 5, Debian Testing

Offline

#2 2016-09-24 16:11

Rademes
Member
From: Latvia
Registered: 2015-12-13
Posts: 637

Re: Panel/Taskbar Open Windows

Looks like you have removed "Task Panel" applet. Click on panel, select "Unlock panels", click again on panel, select "Add applet on panel", then select "Task Panel" (see screenshot). Move new applet to the left close to other panel icons. Finally click on panel and select "Lock panels".

Last edited by Rademes (2016-09-24 16:15)


Attachments:
png task panel.png, Size: 53.71 KiB, Downloads: 781

Before asking for help please read this topic: https://www.q4os.org/forum/viewtopic.php?id=3502   If you have problems with WiFi network, try to install the Network Manager using Q4OS Software Centre.

Offline

#3 2016-09-24 16:52

ghostdawg
Member
From: USA
Registered: 2016-09-19
Posts: 69

Re: Panel/Taskbar Open Windows

Rademes, thank you very much. Excellent instructions. I do like Q4OS and will be using it for friends & family when they need a new OS. So I'll keep it installed for awhile. I also was able to get my Brother AIO printer working.

Last edited by ghostdawg (2016-09-24 16:54)


Dell Optiplex 760 - Quad Core | 4gb | 250gb | Mageia 5, Salix 14.2, Q4OS
Lenovo Thinkpad T420 | 4gb | 120gb | Mageia 5, Debian Testing

Offline

#4 2016-09-24 17:33

Rademes
Member
From: Latvia
Registered: 2015-12-13
Posts: 637

Re: Panel/Taskbar Open Windows

Q4OS is very good Linux distributive, but please keep in mind, that it is still in development, so expect some bugs. Luckily, almost all of them are TDE graphical environment bugs, so not critical bugs. Main system is very stable. Just use Q4OS Orion. Scorpion is for testers.

Last edited by Rademes (2016-09-24 17:34)


Before asking for help please read this topic: https://www.q4os.org/forum/viewtopic.php?id=3502   If you have problems with WiFi network, try to install the Network Manager using Q4OS Software Centre.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB