You are not logged in.

#1 2023-10-01 17:30

sorin
Member
Registered: 2023-10-01
Posts: 2

desktop icon

Hello, i am new here, please i can't move icon on desktop, a little help, thank you!!

Offline

#2 2023-10-02 10:46

hchiper
Member
From: Belgium
Registered: 2020-07-28
Posts: 425

Re: desktop icon

With Plasma, right-click on the desktop, and in the menu choose Icons > Locked (uncheck if checked) (or some other words with that meaning, I translate from my French localization).


Q4OS machines: [Samsung R519 - Pentium T4200 2.0 GHz - 4 GB RAM - 500 GB SSD] & [Sony Vaio - Pentium P6000 1.87 GHz - 8 GB RAM - 500 GB SSD]

Offline

#3 2023-10-02 16:46

sorin
Member
Registered: 2023-10-01
Posts: 2

Re: desktop icon

Thank you for your answer, i use that command and work just fine!!!

Offline

Board footer

Powered by FluxBB