You are not logged in.

#1 2022-02-17 16:44

ronnieelm
Member
Registered: 2022-01-05
Posts: 13

Slow streamig of video clips

Graphics resolution and streaming quality very poor whether connected to wifi or ethernet cable link. Can I d anything about this? My config is:
System:    Host: q4os-desktop version 2.8.1-n1 Kernel: 4.9.0-17-686 i686 (32 bit gcc: 6.3.0)
           Desktop: KDE Plasma 3 Distro: Debian GNU/Linux 9 (stretch)
Machine:   Device: laptop System: IBM product: 23732FG v: ThinkPad T41
           Mobo: IBM model: 23732FG
           BIOS: IBM v: 1RETDRWW (3.23 ) date: 06/18/2007
Battery    BAT0: charge: 36.7 Wh 99.6% condition: 36.9/56.2 Wh (66%)
           model: SANYO IBM-COMPATIBLE status: N/A
CPU:       Single core Intel Pentium M (-UP-) cache: 1024 KB
           flags: (sse sse2) bmips: 1993 speed/max: 1000/1400 MHz
Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] RV200/M7 [Mobility Radeon 7500 ]
           bus-ID: 01:00.0
           Display Server: X.Org 1.19.2 drivers: ati,radeon (unloaded: modesetting,fbdev,vesa)
           Resolution: 1024x768@60.00hz
           GLX Renderer: Mesa DRI R100 (RV200 4C57) x86/MMX/SSE2 DRI2
           GLX Version: 1.3 Mesa 13.0.6 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card Intel 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller
           driver: snd_intel8x0 ports: 1c00 18c0 bus-ID: 00:1f.5
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.9.0-17-686
Network:   Card-1: Intel 82540EP Gigabit Ethernet Controller (Mobile)
           driver: e1000 v: 7.3.21-k8-NAPI port: 8000 bus-ID: 02:01.0
           IF: enp2s1 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
           ** Card-2: Intel PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI Adapter
           driver: ipw2100 v: git-1.2.2 bus-ID: 02:02.0
           IF: wlp2s2 state: down mac: <filter>
** replaced by realtek usb wireless connection (Brostrend AC1L) 802.11ac NIC
Drives:    HDD Total Size: 35.9GB (30.2% used)
           ID-1: /dev/sda model: FUJITSU_MHT2040A size: 35.9GB
Partition: ID-1: / size: 32G used: 9.0G (30%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
           ID-2: swap-1 size: 1.34GB used: 0.01GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5
Sensors:   System Temperatures: cpu: 42.0C mobo: 42.0C
           Fan Speeds (in rpm): cpu: 2960
Info:      Processes: 157 Uptime: 3:15 Memory: 543.6/1258.2MB
           Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: N/A
           Client: Shell (bash 4.4.121) inxi: 2.3.5

Last edited by ronnieelm (2022-02-21 17:20)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB