You are not logged in.

#1 2017-04-05 08:10

stephen
Member
Registered: 2017-04-04
Posts: 3

Using virtualbox

I installed Virtualbox via Synaptic Package and the file shows up in /lib directory but there's no desktop icon and i have no idea how to run the thing.  HELP!

Offline

#2 2017-04-05 11:36

Dai_trying
Member
From: UK
Registered: 2015-12-14
Posts: 1,726
Website

Re: Using virtualbox

You can find it under Programs->Accessories->System->Oracle VM VirtualBox

Offline

#3 2017-08-20 17:39

bobby
Member
From: California - Arizona, USA
Registered: 2015-12-24
Posts: 452
Website

Re: Using virtualbox

Just installed latest version of Virtualbox and its now under:

Start --> Programs --> Accessories --> Utilities

This on Q4OS 1.4.8

men_virturalbox.jpg


Life code should be like source code.......without proper syntax it won't work smile

Offline

#4 2017-08-20 17:44

crosscourt
Member
From: Wash DC
Registered: 2017-05-07
Posts: 959

Re: Using virtualbox

Q4OS 1.4.8?   Current version is 1.8.7 but on my system its under system in menu, curious.


Q4OS Techogeezer  running Dell Optiplex 7010 MT- i5 3570 3.4ghz, 8gb ram, 500gb hard drive, Geforce GTX 1050 Ti

Offline

Board footer

Powered by FluxBB