You are not logged in.

#1 2016-09-22 00:33

olzeke51
Member
From: So. Carolina, USA
Registered: 2016-08-24
Posts: 22

Scorpion minor issues

32-bit info: Bourbon /Q4OS menu type
olzeke51@scorpionq4os:~$ uname -a
Linux scorpionq4os 4.6.0-1-686-pae #1 SMP Debian 4.6.4-1 (2016-07-18) i686 GNU/Linux


Was trying to install some of the depencencies for Firefox and Wine that halted their
installation: tried to use (sudo) apt-get to install libwine-gecko   - couldn't locate it
Tried to use apt-get to install wine but  'gecko wasn't listed as a dependency
SO
I had to install the Synaptic Package Manager (only loaded the Basic Desktop Profile)
IIRC on 1.6.2 orion Basic Desktop -it reported already loaded--
When I launced it from the Software Center - the normal popup - 'Quick Introduction'
1)didn't show a checkbox in front of "Show this dialog at startup" - but mouse click showed the grapic checkmark
2) the "Close" button outline wasn't visible - but worked
3) the 'Find' window under the "Search" option - also missing button outlines
3) Chromium 53 appears to have issues with 32 bit systems (Debian)  - Bug reports indicate V48 is last know working IIRC
4) Konqueror web browser (default on the desktop) had trouble getting into my Gmail account -- only tried once - hung on my password enter.

Last edited by olzeke51 (2016-09-22 01:00)


The journey is . . . the reward.

Offline

#2 2016-09-22 08:03

Dai_trying
Member
From: UK
Registered: 2015-12-14
Posts: 2,989

Re: Scorpion minor issues

re 1,2 and 3
    I have noticed this on quite a few distros that are based on debian stretch and I think it is just a testing glitch that will probably get ironed out before it gets to stable, although I haven't looked too deeply into the reasons for it happening.

Offline

#3 2016-09-22 08:28

q4osteam
Q4OS Team
Registered: 2015-12-06
Posts: 4,351
Website

Re: Scorpion minor issues

@olzeke51
Thank you for reporting.

Dai_trying wrote:

re 1,2 and 3
    I have noticed this on quite a few distros that are based on debian stretch and I think it is just a testing glitch that will probably get ironed out before it gets to stable, although I haven't looked too deeply into the reasons for it happening.

Yes, some GTK widgets suffer from this glitch.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB